300-hour teacher training program - an invitation to dialog

300-hour teacher training program - an invitation to dialog

Learning Yoga & Teaching Yoga. Why a 200-Hour Yoga Teacher Training is not enough?

Atha Yoga Iti School te invita la dialog - Sambata 25 noiembrie 2017 orele 15.00 - 18:00 la Hermitage. urban spiritual hub.


▲ DE CE UN TEACHER TRAINING PROGRAM 200-HOUR NU ESTE SUFICIENT?

Chiar daca s-au inmultit clasele de yoga din Romania, este necesara o intelegere a scopului acestei discipline, care implica mai mult decat invatarea si predarea unor posturi. Este un proces de educatie continua.

Daca se doreste folosirea practicii yoga in dezvoltarea de sine, a practicii personale dincolo de posturi si flow, precum si aprofundarea studiului intregului sistem yoga, atunci optiunile sunt destul de limitate in Romania, iar criteriile care sa ne ghideze printre aceste optiuni, vagi si putin coerente.

Multi dintre voi poate se intreaba deja: De ce un Teacher Training Program 200-Hour nu este suficient?

Propunem, asadar aceasta intalnire pentru a discuta impreuna raspunsul la aceasta intrebare. Este o ocazie sa aflam mai multe despre PRIMUL 300-HOUR TEACHER TRAINING PROGRAM din ROMANIA, RYS 300, inregistrat cu Yoga Alliance, si de a evalua, plecand de la ideea de educatie continua, criterii de selectie concrete si optiunile existente pentru un parcurs educativ sau transformationar complementar.

Intalnirea si dialogul propuse te intereseaza daca:
▲ esti deja instructor de yoga si vrei sa aprofundezi filozofia, technicile si stilurile de yoga, pentru ca stii ca ai mereu ceva de invatat si ai curiozitatea de a descoperi un alt punct de vedere despre yoga;
▲ ai o practica yoga constanta, insa nu esti instructor de yoga si cauti metode clare si coerente de a dezvolta aptitudini care sa-ti sporesca implinirile in sfera ta de activitate;
▲ ai o practica yoga constanta si esti un profesionist in educatie fizica sau in sanatate si vrei pur si simplu sa folosesti technici si practici yoga in activitatea ta profesionala actuala, pentru a avea un plus in ceea ce oferi deja;
▲ ai deja practica ta personala si esti interesat de trasformarea ta personala prin yoga.


▲ CE PROPUNE ACEST DIALOG?
Vom discuta despre clasele si modulele didactice pe care le propune acest program de training in yoga cu durata de 300 ore, despre temele care se pot integra in procesul de dezvoltare personala; despre cum si de ce sa alegi un program intensiv de yoga; despre etica, despre practica constanta si despre generozitate; despre diplome si statutul de profesor de yoga vs instructor de yoga.

Este o dupa-amiaza deschisa la dialog a Asociatiei si Scolii Atha Yoga Iti si un moment de cunoastere, care se adreseaza tuturor celor interesati de yoga cu o practica constanta si sincera, precum si profesorilor sau instructorilor de yoga.


▲ESTE O INTALNIRE DE DIALOG SI PRACTICA?
Intilnirea, pe care ne-o dorim interactiva si un intens schimb de idei, va avea si doua sesiuni de practica de cate 30 minute, ghidate de Livia Constantin, pentru a experimenta nuantele intre a fi practicant de yoga, a fi instructor de yoga si a fi profesor de yoga.

Mai mult, intilnirea va fi o oportunitate pentru toti cei interesati in participarea la primul 300-Hour Yoga Teacher Training Program, care va incepe in martie 2018, de a face pre-inregistrarea, rezervind astfel propriul loc la un pret special.


▲CUM POT SA PARTICIP LA EVENIMENT?
Data: 25 noiembrie, orele 15:00 - 18:00
Adresa: str. Mihai Eminescu, nr. 127, sector 2, Bucuresti

Participarea la acest eveniment este gratuita.
 

Contact atha yoga iti

+40 720 081 218

livia@athayogaiti.eu

31, Pictor Ion Andreescu Street, Bucharest

copyright 2016 - 2018 © atha yoga iti association